Algemene informatie

De accommodaties van Tussen Wei & Hei zijn gevestigd in een recentelijk (2021) gerenoveerde woonboerderij en is van alle gemakken voorzien. De twee ruim opgezette kamers zijn voorzien van een riante badkamer met eigen toilet, een luxe king size boxspring, flat-screen televisie, glasvezel internet en een bureau. Daarmee zijn de accommodaties uitermate geschikt voor een lang verblijf (denk aan thuiswerkers), een korte back-to-nature getaway maar ook een mooie zomervakantie in het prachtige Brabant.

De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een markante 6 persoonstafel, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele zithoek. De woonboerderij is tevens volledig te boeken als 6 persoon accommodatie voor grote gezinnen. De tuin is voorzien van een heerlijke zit-hoek, parasol en een BBQ wat het mogelijk maakt om op zwoele zomeravonden te kunnen genieten van de zon.Kamers

Onze kamers en faciliteiten zijn met zorg ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De B&B is ook geschikt om met het gehele gezin te verblijven. Door de ruime gemeenschappelijke ruimte creƫer je een fijne vakantie woning.

De kamers beschikken elk over een televisie, zithoek en ruime douche.
Beide kamers zijn geschikt voor gasten met een mobiliteits beperking.
De gehele accommodatie is voorzien van Wi-Fi en is vrij te gebruiken. De televisies kunnen worden bestuurd doormiddel van Google Chromecast.

Kamer Madelief
Kamer Korenbloem